Hotel Jabłoń – to piękne, malownicze miejsce nie daleko miasta Pisz.

Opublikowano w Warsztaty kulinarne

Hotel w śród klientów cieszy się dobrą mazurską kuchnią niejednokrotnie przeplataną światowymi nowinkami.

W całość kompleksu wchodzą 4 sale konferencyjne, duża restauracja i ogromny zimowy ogród usytuowany na brzegu jeziora.

Dzięki tym możliwością nawiązałem z hotelem stałą współpracę obejmującą organizację warsztatów kulinarnych dla klientów zbiorowych i indywidualnych.

Warsztaty kulinarne to przede wszystkim dobra zabawa i wspaniała atmosfera oraz poczucie dobrze spędzonego czasu.
W czasie zajęć uczestniczy przygotowują kilka wspaniałych dań różnych kuchni (np. marokańskiej, tajskiej, meksykańskiej i włoskiej), będących wizytówkami danego kraju.
Uczestnicy podzieleni zostają na grupy a każda z grup przygotowuje potrawy dla pozostałych uczestników.
Na koniec pozostaje wspólne biesiadowanie…

Poniżej fotorelacja z warsztatów sushi prowadzonych przez mojego kolegę Kamila.